Over Pacapod

PacaPod verzorgingstas met 3 in 1 systeem

Jacqueline Waggett, oprichtster van PacaPod, kledingontwerpster en moeder van twee kleine meisjes, putte uit haar eigen ervaringen door prachtige verzorgingstassen te ontwerpen met een slim ontworpen indeling door het unieke 3-in-1 systeem.

"Als moeder wil ik snel en makkelijk iets kunnen pakken als het nodig is. Dat klinkt misschien vrij logisch, maar hoe vaak heb je niet door een tas geworsteld op zoek naar de ongrijpbare doekjes of dat je tijdens het grijpen geconfronteerd wordt door een half opgegeten boterham of een handvol rozijnen? Het leven is druk genoeg met de kinderen en als alles op zijn plaats ligt, betekent het dat wij als gezin vrij zijn om te gaan en de dingen te doen die we willen. Het kan iets eenvoudigs zijn als een uitje naar het park of de speeltuin of een wat meer avontuurlijk reisje, maar wetende dat alles georganiseerd is, is één ding om mij minder zorgen over te maken.

Vrij zijn om dingen te doen die ik heerlijk vind met degene waar ik van hou is iets wat ik voor geen goud zou willen veranderen, tijd is kostbaar - die tijd krijgen we niet meer terug..."

Maar het was niet alleen het moederschap dat haar het idee gaf om haar eigen baby verzorgingstas te ontwerpen. Na vijftien jaar outdoorkleding te hebben ontworpen die comfortabel en praktisch moest zijn, zelfs in extreme weersomstandigheden, fietste Jacqueline rond de wereld met al haar bezittingen opgeslagen in twee fietstassen. Zoals u zich kunt voorstellen, kwam haar oog voor design in combinatie met de ervaringen die ze op deed om licht en georganiseerd te reizen goed van pas toen ze besefte dat er een gat in de markt was voor prachtige en praktische baby verzorgingstassen.

Jacqueline was teleurgesteld in vele baby verzorgingstassen: vaak waren spulletjes door een gebrek aan verschillende vakken moeilijk te vinden en veel van de ontwerpen waren niet ideaal als papa er met de baby op uit wou. Met een beetje fantasie, zakelijk inzicht en een paar focusgroepen met andere nieuwe moeders lanceerde Jacqueline PacaPod tijdens de Harrogate Nursery Trade Show in 2008. Sindsdien wordt het enthousiast onthaald door drukke ouders, beroemdheden zoals Jo Whiley en Ben Fogle en grote retailers.

Blij met het succes van PacaPod, blijft het groeiende team (van voornamelijk werkende moeders) nieuwe producten ontwikkelen om het voor de ouders leuker en makkelijker te maken.

 


Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious